Katern

Afscheid van drie ‘oudgedienden’

De laatste competitiewedstrijd van SV Geinoord staat komende zaterdag in het teken van drie ‘oudgedienden’ die voor het laatste in het eerste elftal hun steentje hopen bij te dragen. Het gaat om het drietal Dimitri Djollo, Pascal Florie en Jan Maarten van Dijk die de wens te kennen hebben gegeven lager te willen spelen. Het is een mooi moment voor het trio om afscheid te nemen van het standaardteam dat afgelopen zaterdag de titel in de wacht sleepte.

Voor doelman Florie (39) was het helemaal een bijzondere dag omdat het kampioenschap werd behaald tegen zijn oude club JSV waar hij ook als sluitpost fungeerde, na eerder ook bij De Meern en VVIJ actief geweest te zijn. Jan Maarten van Dijk was meer honkvast en de aanvoerder speelde vanaf de jeugd steeds bij Geinoord. ,,Het is een mooie periode geweest en ik kreeg de afsluiting die ik me wenste,’’ zo vertelde hij afgelopen zaterdag in de kleedkamer tussen zijn feestvierende medespelers. ,,En dan te bedenken dat we in de winterstop nog zover achter stonden. Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat we dit kunstje geflikt hebben.’’

Dimitri Djollo is nummer drie die een stapje terug doet. Het is de vraag of de topscorer nog in actie komt, hij heeft last van een spierscheuring waardoor hij afgelopen zaterdag niet in de kampioenswedstrijd kon meespelen. Ook Dimitri heeft een belangrijk aandeel gehad in de titel, hij heeft tal van doelpunten geproduceerd in het seizoen waarin Geinoord zich de beste toonde en naar de eerste klas promoveerde.

Dimitri Djollo, Pascal Florie en Jan Maarten van Dijk die afscheid nemen van het eerste elftal van Geinoord en lager gaan voetballen (Foto: Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren