Aflevering 6 van KOM OP! peptalkshow

Vitamine A, vitamine B… vitamine C, D, E en P! In deze gekke tijd kunnen we wel een beetje hoop, vreugde, troost en inspiratie gebruiken. Daarom deelt DE KOM vitamine peptalk uit: een aanvullend supplement en een echte boost voor je afweersysteem. Dus KOM OP! en kijk iedere week naar de KOM OP! peptalkshow via internet.

Vorige week zagen we musicaldocent Ruth Elings in de KOM OP! peptalkshow met een prachtig, eigen nummer over vrijheid. Deze week staat weer een nieuwe editie online met onder anderen wethouder Adriani over de vernieuwing van het stationsgebied, Betsy de Keizer over de charme van het ouder worden, Ton Habets over de schatten uit de oude KOM, met muziek van Stan Folds en tuppertoppertips van Marja van Katendrecht.

Nu je niet naar het stadstheater en kunstencentrum in de binnenstad van Nieuwegein toe kunt komen, brengt presentator Oscar Kocken DE KOM bij je thuis. Een heerlijke oppepper van de woensdagavond. Oscar interviewt in de KOM OP! Peptalkshow artiesten die in deze periode in DE KOM opgetreden zouden hebben en mensen die van een nood een deugd maken. Ook opmerkelijke bekende en onbekende Nieuwegeiners komen aan bod. Verder zijn er optredens en krijg je een kijkje achter de schermen van DE (gesloten) KOM.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren