Aflevering 5 van KOM OP! peptalkshow in het kader van de bevrijding

Vitamine A, vitamine B… vitamine C, D, E en P! In deze gekke tijd kunnen we wel een beetje hoop, vreugde, troost en inspiratie gebruiken. Daarom deelt DE KOM vitamine peptalk uit: een aanvullend supplement en een echte boost voor je afweersysteem. Dus KOM OP! en kijk iedere woensdag om 17.00 uur naar de KOM OP! peptalkshow. Afgelopen dinsdag verscheen een speciale bevrijdingsdageditie en deze kunt u hierboven terugzien.

In de uitzending van afgelopen dinsdag spreekt presentator Oscar Kocken met Renée Blom, zij schreef jet boek Twee dorpen in oorlogstijd met herinneringen uit Jutphaas en Vreeswijk. Ook was aanwezig Nicole van Nimwegen. Nicole is secretaris van de Stichting 4 en 5 mei in Nieuwegein.

Nu je niet naar het stadstheater en kunstencentrum in de binnenstad van Nieuwegein toe kunt komen, brengt presentator Oscar Kocken DE KOM bij je thuis. Een heerlijke oppepper van de woensdagavond. Oscar interviewt in de KOM OP! Peptalkshow artiesten die in deze periode in DE KOM opgetreden zouden hebben en mensen die van een nood een deugd maken. Ook opmerkelijke bekende en onbekende Nieuwegeiners komen aan bod. Verder zijn er optredens en krijg je een kijkje achter de schermen van DE (gesloten) KOM.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk