Aflevering 4 Zesde Zintuig in Nieuwegein

Aankomende donderdag staan zes internationale paragnosten voor twee extreme uitdagingen. Ze worden geconfronteerd met een heftige moordzaak in Nieuwegein, waarbij zeer emotionele nabestaanden op zoek zijn naar antwoorden. Daarnaast moeten ze onder barre omstandigheden aan de slag met smokkelwaar in de Rotterdamse haven. De strijd om de titel: ‘De beste paragnost ter wereld 2011’ is deze week weer volop los gebarsten.

Het is het WK voetbal en Nederland staat in de finale als Richard Houtveen besluit met vrienden naar de Markt in Nieuwegein te gaan om de wedstrijd te volgen. Na de wedstrijd slaat de feeststemming om, en ontstaat er een ruzie. Richard krijgt een fatale duw… Hij blijkt neergestoken te zijn en overlijdt aan zijn verwondingen.

De paragnosten worden naar de plaats delict gebracht waar de emoties hoog oplopen. Kunnen ze aanvoelen wat er is gebeurd en weten de paragnosten de emotionele nabestaanden verder te helpen? Er gebeuren verbluffende dingen. Niet alleen de nabestaanden maar ook Derek Ogilvie is onder de indruk van wat de Engelse Diane ineens doet. De aflevering wordt aankomende donderdag uitgezonden op RTL4 om 21.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk