Adviseurs voor het Nieuwegein Fonds gezocht

Het Nieuwegein Fonds is op zoek naar mensen en organisaties die de organisatie willen helpen de doelstellingen te realiseren.

Heeft u nu of in het verleden organisatieadvies gegeven? Of heeft u als manager ervaring met brede organisatievraagstukken, dan maken wij graag kennis met u tijdens onze bijeenkomst. Het Nieuwegein Fonds is namelijk op zoek naar mensen die, als vrijwilliger, de rol van adviseur van het Nieuwegein Fonds willen invullen. Er zijn tal meer mogelijkheden om samen te werken met het Nieuwegein Fonds!

Kennismakingsbijeenkomst
Het fonds krijgt vanuit de samenleving de meest uiteenlopen aanvragen voor hulp en ondersteuning ondersteunen. Draagt u ook uw steentje bij? Kom dan kennismaken met het Nieuwegein Fonds tijdens een bijeenkomst op donderdag 29 juni 2017. Tijd en plaats: Merwestein te Nieuwegein. Aanvang: 17.00 uur. Eindtijd: 19.30 uur Hapje en drankje worden verzorgd. Aanmelden kan via samenwerken@Nieuwegeinfonds.nl. Vermeld in de koptekst: Samenwerken met het NGF. En in de email uw naam, eventueel bedrijfsnaam en mailadres. Meer informatie: Harry Troelstra, bestuurslid Projecten & Adviseursbegeleiding, 06-39607574.

Nieuwegein Fonds
Het Nieuwegein Fonds is een onafhankelijk vrijwilligersorganisatie die gratis steun biedt aan initiatieven, projecten en organisaties op het brede gebied van onderwijs & educatie, kunst & cultuur, sport & recreatie, natuur & milieu en welzijn & gezondheidszorg. Daarbij dient sprake te zijn van maatschappelijk belang, draagvlak en behoefte. Het biedt steun door middel van adviezen, realiseren van verbindingen en afstemming, inspiratiesessies en indien nodig geld. Doel is het leveren van een bijdrage aan een Nieuwegeinse samenleving waarin het fijn wonen, werken, leren en recreëren is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren