Actueel initiatief

Aan de Galecopperdijk (in het uiterste noorden van Nieuwegein) bevindt zich al enige jaren het initiatief Stichting Galecopperpark Sublime. Ooit begonnen met het opvangen van een enkel verwaarloosd paard, nu een hemel op aarde voor allerhande verwaarloosde dieren.

Naast paarden en pony’s vinden nu ook kippen en varkens daar een prima verzorgde ‘oudere dag’. Een grote groep vrijwilligers staat daarvoor garant. Naast alle inspanningen die deze vrijwilligers leveren is er voor de verzorging van de dieren geld nodig.

Nu er sinds kort statiegeld op plastic flessen zit heeft de Stichting Galecopperpark Sublime bij de ingang van het park een kliko neergezet waar je je plastic flessen in kunt gooien. Op die manier kom je makkelijk van je plastic flessen af èn komt er weer wat extra (klein)geld beschikbaar voor de verzorging van de dieren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren