Activiteiten meivakantie Nieuwegeinse jeugd

In de meivakantie, van 28 april tot en met 2 mei, organiseren de combinatiefunctionarissen voor kinderen uit Nieuwegein in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar weer leuke en sportieve activiteiten.

Maandag 28 april en dinsdag 29 april: Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Kom dan op één of beide dagen naar Sportpark Parkhout en doe mee met de verschillende sporten op het veld.

Woensdag 30 april: Kinderen van 4 tot 12 jaar maken op een leuke manier kennis met de judosport in het Sportcentrum Comby Sport.

Donderdag 1 mei: Tussen de 6 en 12 jaar en altijd al benieuwd geweest naar turnen? Dit is je kans om bij de locatie Moverhal kennis te maken met het deze sport.

Vrijdag 2 mei: Deze dag wordt de vakantie afgesloten met een tennisclinic bij tennisvereniging Rijhuyse. Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Meld je dan aan!

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten, tijden en om je in te schrijven op de website van Merwestein (Sport&Spel/CF). Deelnemen aan de activiteiten kan voor € 1,- per persoon/per keer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk