Katern

Activerend huisbezoek 55+ Nieuwegein

Het project “activerend huisbezoek” is er voor zelfstandig wonende mensen vanaf 55 jaar in Nieuwegein die door een ingrijpende gebeurtenis tijdelijk uit hun evenwicht zijn geraakt. Personen die het moeilijk hebben met het verlies van hun partner, een verhuizing naar een nieuwe omgeving of het wegvallen van een baan, kunnen tijdelijk wat extra steun krijgen.

Samen met een vrijwilliger kunnen activiteiten ondernomen worden, zoals bijvoorbeeld een kijkje nemen in een buurthuis, een dagsoos of verzorgingshuis om de sfeer te proeven. Indien u moeite hebt om uw administratie te doen kunnen zij samen een manier bedenken, hoe dit te vereenvoudigen is.

Als u belangstelling hebt of misschien ook wel een steuntje in de rug kan gebruiken, neem dan gerust contact op met de coördinator Catrien van Arkens. Zij komt dan bij u thuis. In overleg met u zal zij bekijken of activerend huisbezoek u een oplossing kan bieden. Als u deelneemt zijn er voor u géén kosten aan verbonden. Catrien van Arkens is bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag in project Ouderenwerk SWN, Herenstraat 106, 3431 CB Nieuwegein. Telefoon: 030 – 60 315 40 of 06 -15511306.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!