Actie voor goede doel tijdens feestdag Margrietschool

De Prinses Margrietschool in Nieuwegein viert op vrijdag 23 juni haar 40 jarig bestaan op beide locaties. Dit wordt gevierd met een feestelijke circusdag voor en door alle leerlingen. Toen Mascha en Malaika hoorden van de circusdag op school, bedachten ze spontaan een passende actie. Ze willen oude mobieltjes en lege inkt cartridges inzamelen voor de Clinic Clowns.

“De Clinic clowns hebben circus acts voor zieke en gehandicapte kinderen. Wij gaan ieder jaar naar een voorstelling van de Clinic clowns”, vertelt Malaika. “Mijn gehandicapte broertje en wij genieten daar enorm van!” Mascha vult aan: “We hoorden dat de Clinic clowns misschien moeten stoppen, omdat ze te weinig geld hebben. Daarom komen we in actie!” Voor elk oud mobieltje of/en cartridges krijgen ze 3 euro.

De meiden hebben zelf een brief opgesteld en een doos gemaakt, waar ouders en kinderen van beide locaties hun donatie kunnen geven. En Mascha en Malaika hopen op een grote opbrengst, zodat de Clinic Clowns door kunnen gaan met hun goede werk.

Malaika en Mascha

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren