Katern

Negen aanhoudingen bij inval in hennepkwekerij aan de Montageweg

Bij een politie-inval in een bedrijfspand aan de Montageweg in Nieuwegein zijn vanmiddag om 11.30 uur negen personen aangehouden. Het gaat om zes vrouwen en drie mannen in de leeftijd van 25 tot 58 jaar.  In het pand aan de Montageweg bevond zich een hennepkwekerij.

De bewuste hennepplantage na de inval

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip over een sterkte wietgeur in de buurt. In het pand betrapten agenten acht mensen die bezig waren met het verwerken van de wietplanten. De politie doet nog onderzoek naar de omvang van de kwekerij met 400 planten en 45 kg aan geposte hennep. Alles is in beslag genomen en vernietigd. Ook een auto is in beslag genomen.

Het is nog niet bekend of deze kwekerij iets te maken heeft met de vondst van de kweekspullen die onlangs werden gevonden in twee vrachtwagentrailers. deze stonden geparkeerd op de parkeerplaats aan de Montageweg. De brandweer heeft deze toen opengebroken en vonden daar allerlei spullen ten behoeve van een hennepkwekerij.

De trailers van de vrachtwagens die eerder werden ontdekt in de buurt van de kwekerij

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren