Aanvraag bijdrage voor NLdoet nog tot 23 april

De grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet, wordt gehouden op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. Ook op anderhalve meter zijn er leuke en veilige activiteiten mogelijk. Zeker in de buitenlucht kan veel kluswerk worden gedaan. Bij het Oranje Fonds kunnen organisaties die meedoen een bijdrage aanvragen voor hun activiteit of klus van maximaal 350 euro. Deze aanvraag moet binnen zijn voor 23 april. Dus wil je daar gebruik van maken, schrijf dan snel in op www.nldoet.nl. Ook informatie over het aanvragen van een bijdrage is op deze website te vinden. 

ROC leerlingen
In overleg met het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein is besloten dat de ROC leerlingen dit jaar niet gaan klussen met NLdoet. Ze gaan zich wel inzetten voor maatschappelijke organisaties op vrijdagochtend 28 mei. Binnenkort wordt meer bekend hierover. 

Een bijdrage bij het Oranje Fonds voor materialen kan tot 23 april worden aangevraagd

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren