Aanpak knelpunten Driften

Samenvatting: De leefbaarheid van de openbare ruimte in de Driftenbuurt laat te wensen over. Het plan wat destijds opgesteld is samen met Mitros is uitgesteld tot na 2018. De problemen zijn echter urgent en ook zijn reeds verwachtingen gewekt. Daarom heeft het college in een december 2012 besloten een beperkt budget beschikbaar te stellen om een aantal knelpunten in de openbare ruimte op te lossen. Inmiddels zijn de plannen uitgewerkt en besproken met bewoners. Dit heeft geleid tot het uitvoeringsplan ‘Aanpak Driftenbuurt’, wat nu door het college is vastgesteld. Beslispunten:

1. Het uitvoeringsplan ‘Aanpak Driftenbuurt’ vaststellen 2. Voor de uitvoering van het plan `Aanpak Driftenbuurt’ in de Najaarsnota 2013 aan de raad voor te stellen het benodigde budget van € 104.500 beschikbaar te stellen uit de reserve ISV gelden (Investeringsbudget Stedelijke Vernieuwing).
3. Ter dekking van de kosten voor het aanleggen van de ondergrondse containers in de Najaarsnota 2013 aan de raad voor te stellen het benodigde budget van € 37.800 beschikbaar te stellen uit de reserve Afvalstoffenheffing.
4. De raad hierover in een brief informeren. Akkoord met voorstel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk