Aanmeldingen Nieuwegein Awards weer overweldigend

Een korte impressie van een eerder gehouden ‘Nieuwegein Awards’

Net als vorige jaar is het aantal aanmeldingen voor kandidaten voor een prijs bij de Nieuwegein Awards weer erg groot. Zo’n 80 aanmeldingen leidden tot 68 kandidaten. Het aantal aanmeldingen is hoger omdat sommigen meerdere keren door verschillende personen werden opgegeven. Eén kandidaat werd zelfs acht keer aangemeld. Op de site van de Nieuwegein Awards kunt u de diverse kandidaten terugvinden.

‘Wijn zijn erg blij met het aantal aanmeldingen. Hieruit blijkt dat de Nieuwegeiner het erg waardeert en een vereniging, sporter, evenement of bedrijf uit Nieuwegein in het zonnetje wil zetten’ aldus de organisatie.

De komende dagen zullen de diverse jury’s per categorie drie genomineerden aanwijzen waaruit dan weer een winnaar zal komen. Deze winnaars zullen bekend worden gemaakt tijdens de Nieuwegein Awards op zaterdag 18 februari 2017 in het Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Op deze avond zal ook bekend worden gemaakt wie ‘Nieuwegeiner van het Jaar’ zal worden. Hierop kon niet gestemd worden, dus dat zal een grote verrassing worden.

Op de foto hieronder ziet u Ad van Liempt die in 2013 ‘Nieuwegeiner van het Jaar’ werd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk