Aanmelden Nieuwegeinse Beursvloer 2023 is nu geopend

De inschrijving voor de Nieuwegeinse Beursvloer 2023 is gepend. Deel je hulpvraag aan enthousiaste professionals en maak samen Nieuwegein nog mooier. Deelname aan de Beursvloer is gratis en bestemd voor alle Nieuwegeinse organisaties, instellingen, sportverenigingen, clubs en bedrijven. De Nieuwegeinse Beursvloer, die overigens alweer voor de 13e keer wordt gehouden, vindt plaats op donderdagmiddag 2 november in het ROC Horeca Toerisme College aan de Newtonbaan in Nieuwegein.

De officiële opening zal traditioneel gedaan worden door de burgemeester en voor het eerst door Marijke van Beukering. De aftrap is om 16.15 uur waarna het  ‘handelen’ mag beginnen. Wethouder Bamberg sluit om 18.00 uur de Beursvloer.

Alle Nieuwegeinse (sport-)verenigingen, stichtingen, organisaties, instellingen en bedrijven zijn van harte welkom. De beursvloer werkt niet met standjes, promotieplaatsen of andere kraampjes, je loopt gewoon (herkenbaar) rond op zoek naar jouw match (we helpen je erbij!).

Het is de bedoeling dat je op de Beursvloer samen met een andere Nieuwegeinse partij tot invulling van je (hulp)vraag komt. Kosteloos. En als ‘dank’ doe jij wat voor de ander. ‘We horen om ons heen dat deelnemers het vaak lastig vinden om met een ‘aanbod’ te komen. Denk niet te moeilijk en denk vooral vanuit je hart. Waarmee zou je vanuit jouw bedrijf of organisatie een ander kunnen helpen! We denken graag met je mee!’ aldus Paula van Elst van Samen voor Nieuwegein.

Van Elst: ‘Voor de nodige inspiratie, geven we je wat voorbeelden. En als je er niet uitkomt, neem dan gerust even contact met ons op om je vraag of aanbod vorm te geven:’

 • Het egaliseren van een schoolplein.
  • En als tegenprestatie mag je een keer gebruik maken van het schooltheater.
 • Het verzorgen van een uitje voor de bewoners van een zorgorganisatie.
  • Als tegenprestatie bakken de bewoners een heerlijke appeltaart.
 • Hulp bij de social media voor een sportvereniging
  • Als tegenprestatie mag je een keer met je bedrijf komen sporten
 • Een workshop vloggen
  • Als tegenprestatie krijg je een tennisles
 • Advies bij de administratie van je vereniging
  • Als tegenprestatie kan je de vergaderruimte gebruiken
 • Extra handjes bij het uitdelen van maaltijden.
  • Als tegenprestatie verzorg jij een soepmaaltijd tijdens een activiteit

Over Samen voor Nieuwegein en de Beursvloer
Samen voor Nieuwegein organiseert dit jaar voor de 13e keer de Beursvloer. In 2022 bedroeg de totale maatschappelijke waarde van de Beursvloer maar liefst € 267.730,– en het streven is natuurlijk om dit bedrag te overtreffen.

Naast de Beursvloer coördineert Samen voor Nieuwegein ook NLDoet in Nieuwegein. Dit sluit allemaal aan op de passie van Samen voor Nieuwegein; een hechtere samenleving door in de lokale gemeenschap verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk