Aankomst Sinterklaas in Nieuwegein

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer aangekomen in het land. In heel Nederland stonden de kinderen de Goedheiligman op te wachten. Ook in Vreeswijk! Langs de Oude Sluis heen, stond de kade helemaal vol met kinderen én hun ouders om de Sint te begroeten. Natuurlijk was ook burgemeester Frans Backhuijs aanwezig om hem officieel te onthalen. Zou de Sint veel cadeautjes meebrengen dit jaar? Iedereen is vol verwachting wat Sinterklaas zal meebrengen. Het was ook weer fijn om al die Zwarte Pieten te zien die de kinderen vermaakten.

Ook onze reporter Frans Evers en videograaf Jos van Vogelpoel liepen door Vreeswijk en maakte bovenstaand beeldverslag van de aankomst van Sinterklaas. Herkent u uw kinderen op de film? Roep ze, en kijk samen terug naar het onthaal van Sinterklaas in Vreeswijk.

Uw foto’s
Onze redactie is op zoek naar de mooiste foto’s tijdens het onthaal van de Sint in Vreeswijk of Cityplaza. Het maakt niet uit hoe gek of leuk. Stuur ons uw leukste foto en wij publiceren hem op De Digitale Stad Nieuwegein. Vergeet niet uw naam erbij te zetten. Opsturen kan via redactie@pen.nl of gewoon via WhatsApp op telefoonnummer: 06-46139696.

Handig
Trouwens erg handig om het telefoonnummer 06-46139696 in uw mobieltje te zetten want heeft u nieuws of ziet u iets wat nieuwswaarde heeft dan kunt u het ons gelijk melden via WhatsApp. Handig toch?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren