Aankomende Koopzondag

Op koopzondag 25 april wordt winkelen in winkelcentrum CityPlaza in Nieuwegein wel héél speciaal. Het hele winkelcentrum staat in het teken van Magic. CityPlaza heeft een speciale actie ontwikkeld waarmee het publiek op een magische manier vermaakt wordt.

Maar liefst 10 gerenommeerde straat- en tafelgoochelaars nemen het tegen elkaar op om hun meest verbazende kunsten, illusies en trucs aan het publiek te tonen en hiermee de felbegeerde Magische CityPlaza Trofee in de wacht te slepen. De 10 goochelaars worden strategisch over het hele winkelcentrum verspreid. Ze gaan om 12.00 uur van start en zullen aaneengesloten blijven optreden tot 15.45 uur. Tevens wordt er in het winkelcentrum een podium geplaatst waar zanger/goochelaar/entertainer Eric Newman het aanwezige publiek op een zeer verrassende manier zal vermaken.

Bij de in- & uitgangen van het winkelcentrum staat een medewerk(st)er die aan de bezoekers een juryformulier en een pen uitreikt. De bezoekers kunnen vervolgens de verschillende acts gaan beoordelen. Na de beoordeling kunnen zij het juryformulier inleveren waarmee men meedingt naar fantastische prijzen. Rond 16.00 uur zal Eric Newman een prijsuitreiking presenteren waar de winnende goochelaar en de winnaars van de publieksprijzen bekend worden gemaakt.

De wedstrijdregels zijn simpel en eenvoudig. Wie van de 10 goochelaars weet het publiek het meest aan zich te binden en te vermaken, waarbij zij de opdracht meekrijgen om in hun acts de omliggende winkels erbij te betrekken. Hoe zij dit doen laten we graag over aan de creativiteit van de deelnemers!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk