Katern

Aankomend seizoen zal JSV-Nieuwegein uitkomen in de 3de klasse D

Afgelopen seizoen heeft JSV-Nieuwegein zich knap weten te handhaven in de derde klasse. Onder leiding van Henri Berghoef, en later de eerder ingestapte Ricky Testa la Muta, is er een positieve weg ingeslagen met de spelersgroep.

De taak voor Ricky Testa la Muta om deze positieve lijn door te zetten aankomend seizoen. In een poule vol streekgenoten zullen er wederom tal van lastige wedstrijden op het programma staan. Naast de bekende tegenstanders zoals VVIJ en Elinkwijk, zijn ook nieuwe ploegen zoals PVCV en Benschop aankomend seizoen aanwezig in de derde klasse D. Verder bestaat deze groep uit: DESTO, DVSU, Delta Sports’95, IJFC, Lopik, NiTA, Odysseus’91, SCH’44.

Om hiervoor optimaal voor te bereiden zullen de spelers van JSV zich op 1 augustus melden voor de eerste training en zullen er oefenwedstrijden volgen tegen CDW, Renswoude en Montfoort. Die laatste wedstrijd stond als eerste al op de planning, daar de bevriende coaches Kruys en Testa La Muta er al snel over uit waren dat ze graag onderling wilden spelen.

Met een aantal nieuwe spelers, doorstromers en oud gedienden van de afgelopen seizoenen kijkt JSV uit naar de vele derby’s die er dit seizoen gespeeld gaan worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk