Aan de slag als service engineer bij een technische werkgever

Er is op dit moment erg veel vraag naar mensen met een technische achtergrond. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat veel bedrijven werken met grootschalige machines. Mocht je het leuk vinden om met je handen te werken en om een machine echt goed te leren kennen dan zou een baan als service engineer zomaar iets voor jou kunnen zijn. We zien dat lang niet iedereen weet wat een baan als service engineer eigenlijk inhoudt. Om hier wat dieper op in te gaan hebben we de belangrijkste informatie hieronder voor je onder elkaar gezet.

Wat doet een service engineer?
Laten we eens kijken naar wat een service engineer eigenlijk doet. Een service engineer is iemand die zich bezighoudt met het onderhoud van grootschalige machines. Dit kan je eigenlijk al wel aan de term zelf zien. Voor dit werk is het voor de service engineer noodzakelijk om van de ene naar de andere locatie te gaan. Bekijk ook de GBS International vacatures eens, een werkgever die regelmatig op zoek is naar nieuwe mensen.

Je bent dan ook echt veel onderweg als je ervoor kiest om deze baan te nemen. De soort machines die je zult onderhouden zijn altijd afhankelijk van het soort project wat je op de planning hebt staan. De machines zijn dan ook echt afhankelijk van het soort werk, maar ook van jouw achtergrond. Het is namelijk mogelijk om je te specialiseren op een bepaald soort machines.

Door de grote vraag is het op dit moment echt niet zo lastig om aan een baan te komen als service engineer. Hoeveel verdien je als service engineer? Dit is lastig om te zeggen nu dit volledig afhankelijk zal zijn van jouw ervaring en expertise. Het salaris is sterk afhankelijk van je ervaring. Vaak zijn er overigens ook toeslagen voor als je naar het buitenland gaat en andere toeslagen. Hierdoor kan het salaris erg interessant zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren