Aan de conditie werken door te dansen

Dansen draagt bij aan een goede conditie, en daarmee aan gezond leven en gezond ouder worden. Daarom organiseert het Dorpshuis Fort Vreeswijk de volgende twee activiteiten: salsadansen en buikdansen.

Salsadansen
Salsadansen is een leuke manier om meer te bewegen en je lichaam soepeler te maken. Dit kan heel goed alleen, dus ook zonder (dans)partner. Professioneel dansleraar Celia Barradas leert je de bewegingen van deze van oorsprong Cubaanse dans. Woensdag 30 maart (10.00-11.00 uur) start de cursus. Aanmelden kan t/m 24 maart.

Buikdansen
Wil jij ook met veel plezier en op muziek een soepel lijf krijgen? Dan is buikdansen misschien iets voor jou. Bij buikdansen laat je alle lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar bewegen. De lessen worden verzorgd door Joke Roomenburg. Joke heeft zelf eerst allerlei verschillende dansen geleerd, en geeft nu met veel plezier haar kennis van het buikdansen door. Op woensdag 23 maart (11.15-12.30 uur) en donderdag 31 maart (19.00-20.15 ) is er een proefles. Daarna hoef je pas te beslissen of je mee wilt doen aan de cursus. De cursus start op woensdag 6 april (11.15-12.30 uur). Deelname aan de proefles kost €5,- (met N-pas €2,50).

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus salsadansen en de proefles buikdansen kan via info@fortvreeswijk.nl of door te bellen naar de beheerder van het Dorpshuis: 06-21664918. Zie voor meer informatie de website van Dorpshuis Fort Vreeswijk. Deelname aan een van de cursussen kost € 17,50 per vier weken. N-pashouders betalen € 10,-

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk