Katern

Raadsbijeenkomsten december 2016

15 december 2016 Raadsinformatiebijeenkomst over Citymarketing
Op donderdag 15 december, aanvang 20.00 uur, vindt een raadsinformatiebijeenkomst plaats over Citymarketing. In de bijeenkomst wordt men bijgepraat over het proces en de stand van zaken daarvan, worden de tussenresultaten getoetst die interactief met de stad zijn opgehaald en worden de tussenresultaten verrijkt en aangescherpt. De bijeenkomst wordt gehouden in het Theehuys van de Museumwerf aan de Wierselaan 113 in Vreeswijk.

15 december 2016 Wet revitalisering genieriek toezicht en horizontale verantwoording
De gemeente Nieuwegein voert naast autonome taken ook een groot aantal taken in medebewind uit, in opdracht van rijks- en provinciale overheid. Voor zowel het rijk als de provincie is het van belang om te weten of de gemeente die taken conform de wettelijke eisen uitvoert. Daarom houden ze toezicht op de gemeente via het zogenoemde interbestuurlijk toezicht (IBT). Tijdens de raadsinformatie-avond worden de aanwezigen over het onderwerp bijgepraat en wordt een drietal presentaties gegeven. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadshuis aan het Stadsplein 1 in Nieuwegein.

19 december 2016 Raadsvergadering
Op maandag 19 december 2016, aanvang 20.00 uur start de openbare vergadering van de gemeenteraad. Vanuit de commissies zijn de onderwerpen Tegenprestatie Participatiewet en het Voorbereidingskrediet voor de planontwikkeling “onderwijshuisvesting Primair Onderwijs en sportaccommodaties 2030”, Betere Buurten, Merwestein en Sluyterslaan en het Grondstoffen inzamelplan 2017-2020 aangemerkt als bespreekstuk. De vergadering vindt plaats in het Stadshuis aan het Stadsplein 1. Wanneer de agenda niet kan worden afgerond wordt de vergadering voortgezet op donderdag 22 december 2016, aanvang 20.00 uur. Voorafgaand aan de openbare raadsvergadering vindt om 19.00 uur een besloten deel van de vergadering plaats.

Verdere informatie
De agenda’s voor de bijeenkomsten 15 december zijn te raadplegen op het raadsinformatiesysteem ris.nieuwegein.nl. De agenda voor de raadsvergadering is vanaf donderdag 15 december te raadplegen op het raadsinformatiesysteem. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie via telefoonnummer 14 030 of via het emailadres: griffie@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk