De Middenhof in de finale van het vierde Nederlands Kampioenschap Pannenkoeken Bakken

Afgelopen maandag 14 november hebben in Venlo de voorrondes van het vierde Nederlands Kampioenschap Pannenkoeken Bakken plaatsgevonden. Dit NK vindt om de twee jaar plaats. Met veel plezier en gezonde spanning hebben alle bakkers hun pannenkoekspecialiteit mogen presenteren aan de kinder- en vakjury. Van de 21 deelnemers zijn 15 deelnemers geselecteerd om door te gaan naar de finale. Patrick Sebazungu van Boerderij de Middenhof uit Nieuwegein is een van die finalisten.

Het Nederlands Kampioenschap Pannenkoeken bakken wordt georganiseerd door Hakvoort Professional en Koopmans Professioneel in samenwerking met Stichting ‘De lekkerste wedstrijden.’ Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert al 30 jaar de verschillende wedstrijden op de Horecava in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland. De bekendste en langstlopende wedstrijd is ‘het lekkerste broodje’ waar inmiddels in 5 subcategorieën wordt gestreden. Naast het lekkerste broodje worden ook in 2014 weer de wedstrijden ‘Lekker Anders’ en ‘Lekkerste Kindermenu’ georganiseerd. Ook wordt er sinds 2015 de wedstrijd ‘de lekkerste wafel’ georganiseerd.

Op de Horecava 2017, op 12 januari 2017 in Amsterdam, zullen de finalisten beoordeeld worden door drie onafhankelijk jury’s: een proefjury, praktijkjury en een kinderjury. In deze vierde editie van het Nederlands Kampioenschap Pannenkoeken Bakken zal uitsluitend de specialiteitpannenkoek beoordeeld worden. Kok Patrick Sebazungu van Boerderij de Middenhof zal dan weer zijn pannenkoek ‘de Heiige Heide’ bakken om de titel naar Nieuwegein te brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren