Katern

Middenstip JSV symbolisch verwijderd

JSV-voorzitter Ton van Kippersluis heeft met een symbolische actie de middenstip verwijderd van het hoofdveld waarvan de grasmat de komende weken wordt vervangen door kunstgras. Het eerste team van de Nieuwegeinse club moest afgelopen zaterdag al uitwijken naar een bijveld in de thuiswedstrijd tegen Volendam.

De derby tussen JSV en Geinoord zal daarom niet op de Galecop maar op Parkhout worden afgewerkt over twee weken. Eerst speelt JSV nog uit tegen De Merino’s en Geinoord thuis de streekderby tegen Montfoort.

De return tegen JSV wordt in de tweede helft van het seizoen ‘uit’ op het sportpark Galecop afgewerkt maar dan dus niet meer op gras maar op kunstgras, waar de pol van de voorzitter niet meer nodig is.

middenstipjsvweg

Foto: Voorzitter Ton van Kippersluis en Patrick Versluis van zondag 1 scheppen na de 6-4 zege van zondag 1 tegen Kismet op 25 september symbolisch de middenstip van het hoofdveld dat vanaf vandaag ‘op de schop’gaat en wordt omgebouwd tot kunstgrasveld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren