70 Jaar vrij

In mei 2015 zal het 70 jaren geleden zijn dat de geallieerden ons land hebben bevrijd. Reden genoeg voor het 4 en 5 Mei Comité in Nieuwegein om deze herdenking niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Zo organiseert het comité in samenwerking met het Kunstenaarscentrum Nieuwegein een concours voor kunstenaars in Nieuwegein. Het thema van deze wedstrijd zal aansluiten bij het landelijke motto voor deze jubileumherdenking volgend jaar.

De organisatoren zijn op dit moment druk op zoek naar een jury, die de ingezonden werken zal beoordelen. De ingezonden werken zullen samen een expositie gaan vormen op diverse plekken in Nieuwegein. Het is de bedoeling dat de drie beste werken te zien zullen zijn tijdens de herdenking volgend jaar, waar de jury ook de winnaar bekend zal maken.

Het tijdschema voor deze expositie ziet er als volgt uit. In mei 2014 zullen de organisatoren het thema voor het concours bekend stellen, waarna eventuele deelnemers zich kunnen aanmelden tot 1 oktober. Op 15 maart 2015 zullen dan de inzendingen binnen moeten zijn, waarna de jury haar gedachten over de kunstwerken kan vormen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren