60-Jarig PAUW steekt handen uit de mouwen voor ondernemers in Nieuwegein

PAUW Bedrijven bestaat dit jaar 60 jaar. In een tijdbestek van 60 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een sociale werkplaats tot een sociaal ondernemer. Samen met  de ondernemers in de regio biedt PAUW werk en daarmee kansen aan die mensen die het niet op eigen kracht redden in onze maatschappij.

Als waardering voor de jarenlange samenwerking met ondernemers in Nieuwegein heeft het bedrijf dinsdagmorgen 27 september ‘het bedrijventerrein onder handen’ genomen. Het startschot van deze zwerfvuilactie vond plaats bij Peugeot Nefkens Nieuwegein, hoek Limburghaven / Hollandhaven. Algemeen directeur Els Uijting, directeur WERK Thomas van Waardhuizen en een vertegenwoordiging van de ondernemersvereniging de Nieuwe waren aanwezig om de aftrap te verzorgen.

Els Uijting: ‘De groei in de afgelopen 60 jaar die wij hebben doorgemaakt vind ik het meest bijzonder aan ons bedrijf: van sociaal werkvoorzieningsschap naar een sociaal leerbedrijf. Een groei waarin we steeds flexibel meebewegen met de tijdgeest en waarbij ons bestaansrecht nooit is veranderd: mensen die hulp nodig hebben ook laten meedoen: met werk, met inkomen en maatschappelijke participatie!’

Onze videograaf Bart van Rooijen was ter plekke om bovenstaand videoverslag te maken.

pauwbedrijvenvlag

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk