Katern

5e Landelijke Orgel en Keyboard Manifestatie

Op 29 september 2001 organiseert het Promotieteam Orgel en Keyboard voor de 5e maal een mega evenement op toetsen gebied, deze keer in de Blokhoeve. Het promotieteam (een overkoepelend orgaan van zo’n 12 Nederlandse en Belgische clubs) brengt hier 12 importeurs van toetsen-instrumenten en haar 1200 leden plus iedereen die geïnteresseerd is, bij elkaar.

Dat deze instrumenten weer aan populariteit winnen is vooral duidelijk in de TOP40 muziek: keyboard en electronische orgel geluiden mogen weer, nog sterker, mogen niet meer ontbreken!

Tijdens de manifestatie zullen 12 importeurs hun nieuwste instrumenten demonstreren. Daarnaast zullen er voor het eerst workshops gehouden worden. Ook kunt U er software vinden, bladmuziek, MIDI apparatuur, music gifts, enz.

Toetsenliefhebbers die zich oriënteren op de aanschaf van een nieuw instrument òf nieuwe ideeën willen opdoen voor hun huidig instrument òf technische vragen hebben òf gewoon willen genieten van schitterende instrumenten en aanverwante artikelen mogen de 5e Landelijke Orgel en Keyboard Manifestatie zeker niet missen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk