58 Duurzame en luxe appartementen in Rijnhuizen

In de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein zal binnenkort begonnen worden met het nieuwbouwproject ‘De Ontdekking.’ Een project met 58 duurzame en luxe appartementen in een historisch deel van Nieuwegein, waar kantoren plaats maken voor woningen.

Kenmerkend voor ‘De Ontdekking’ zijn: woonoppervlaktes van circa 60 m² tot 81 m², aantrekkelijke prijzen, een korte bouwperiode en duurzaam wonen. De appartementen zijn extra goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp voor verwarmen én koelen. Door deze duurzame maatregelen zijn de verbruikskosten laag en kun je een aantrekkelijke groenhypotheek aanvragen. Er zijn in ‘De Ontdekking’ al appartementen beschikbaar vanaf € 230.000 v.o.n.

‘De Ontdekking’ komt in een historisch deel van Nieuwegein nabij kasteel Rijnhuizen. In de omgeving vind je bezienswaardigheden als Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park rondom het Fort. Kijk hier voor meer informatie.

3 thoughts on “58 Duurzame en luxe appartementen in Rijnhuizen

 1. John

  Dat zijn dus geen huizen voor ouderen en starters

 2. Peter

  Daar verdient een projectontwikkelaar niks aan.
  Prijzen boven 500.000 dat is interessant voor die mannen

 3. Annelies van Aggelen

  Nieuwegein wil zo min mogelijk ” paupers” in zijn woonbestand! Daarom alleen maar onbetaalbare woningen op plaatsen waar je nog niet dood gevonden wil worden!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren