50 jaar Nieuwegein: Hall of Fame in de Kolfstedetunnel

In het kader van het 50-jarig bestaan van Nieuwegein was afgelopen zaterdag 10 juli de opening van de Hall of Fame in de Kolfstedetunnel. De tunnel is door de leerlingen van het Anna van Rijn College geopend, onder begeleiding van graffiti artiest Jan is de Man. Samen hebben ze prachtige creatieve kunstwerken gemaakt met graffiti.

Burgemeester Frans Backhuijs en Wethouder John van Engelen waren ook aanwezig bij de opening. Wethouder John van Engelen reageert met trots: ‘Het is prachtig om te zien hoe de leerlingen zo creatief bezig zijn. Het is een mooi en blijvend cadeau ter herinnering aan het 50-jarig bestaan van Nieuwegein.’ Op de foto ziet u burgemeester Frans Backhuijs.

Oproep
Ook u kunt meedoen aan de Hall of Fame. Voordat u begint, lees dan eerst de regels die op de borden bij de tunnel staan aangegeven. En vergeet niet de gemeente te taggen wanneer u uw foto’s deelt via de sociale media (Gem_Nieuwegein). Happy painting!

Nieuwegein 50 jaar
Nieuwegein bestaat dit jaar 50 jaar en dat mogen we niet zomaar voorbij laten gaan. Kijk op www.nieuwegein50jaar.nl voor alle activiteiten dit jaar.

Leerlingen van het Anne van Rijn College geconcentreerd aan het werk in de Kolfstedetunnel. Foto’s: Maartje Kuperus

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren