50 Jaar Nieuwegein: Doe mee met de Escape Route door de stad en los het raadsel op

Vanwege het 50-jarig bestaan heeft de gemeente Nieuwegein een Escape Route ontwikkeld waarmee u per fiets door de hele stad puzzels dient op te lossen om het spel uit te kunnen spelen. Meedoen kan gratis via via deze website.

Verhaal
Lukt het u om te ontsnappen uit 2071? Voor het 50-jarig bestaan van Nieuwegein had Professor Gein het idee om met een zelfgemaakte tijdmachine alle inwoners terug brengen naar 1971 voor een groot feest. Dit ging echter niet geheel volgens plan. Door een fout in zijn tijdmachine werd iedereen niet naar het verleden, maar naar de toekomst geteleporteerd. Iedereen zit nu vast in 2071. Om alle inwoners weer terug te krijgen naar het heden is het aan u om het raadsel op te lossen.

Op de fiets
De ‘Geina Escape’ is een escape route op de fiets door Nieuwegein. U komt langs acht typische Nieuwegeinse locaties die u zeker zult herkennen. Op elke locatie dient u een vraag, puzzel of raadsel op te lossen om verder te kunnen. De bedoeling is om alle locaties zo snel mogelijk te vinden en de puzzel op te lossen. De Geina Escape route kan vanaf elk punt worden gestart. De route is van het begin tot eind ongeveer 14 km. Daar is men 2 tot 3 uur mee bezig.

Meedoen
U kunt meedoen met de Escape Route Nieuwegein via deze website. Vergeet niet uw telefoon op te laden, uw fiets mee te nemen, voorzichtig te doen onderweg en vooral veel plezier te hebben!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren