4YOUth Nieuwegein

Wat moet ik allemaal regelen als ik 18 wordt? Wat moet ik doen als ik ontslagen wordt Moet ik ook belastingaangifte doen als ik een bijbaan heb? En een belastingaangifte…hoe doe ik dat eigenlijk? Allemaal vragen waarmee jongeren van 14 tot en met 27 jaar, woonachtig in Nieuwegein, terecht kunnen bij 4YOUth Nieuwegein.

Eind september 2020 zijn twaalf studenten Sociaal Juridische Dienstverlening studenten gestart met de nieuwe dienstverlening 4YOUth Nieuwegein in opdracht van MOvactor. 4YOUth Nieuwegein is onderdeel van het jongerenwerk in Nieuwegein en is er voor jongeren met financiële of juridische vragen. 4YOUth gaat samen kijken naar de vraag en zal de jongeren ondersteunen, advies en informatie geven of doorverwijzen naar een andere instantie als dit nodig is.

De jongeren worden niet alleen geholpen, maar er wordt hun ook geleerd hoe ze het voortaan zelf kunnen. Zodra de jongere contact opneemt met 4YOUth ontvangt de jongere binnen 24 uur een reactie en heeft dan contact met één van de studenten. Dit kan digitaal zijn, maar ook op afspraak, net wat de specifieke jongere fijn vindt!

4YOUth Nieuwegein start vanaf donderdag 22 april 2021 met het helpen van jongeren bij het doen van hun belastingaangifte. Dus ben jij, of ken jij een jongere met een financiële of juridische vraag, of heb je hulp nodig bij je belastingaangifte? Neem dan contact op met 4YOUth via Instagram of Facebook (4YOUth Nieuwegein) of stuur een e-mail naar info@4youthnieuwegein.nl. Je kan 4YOUth Nieuwegein ook bereiken door te appen of te bellen naar: 06-15450091.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren