40-jarige man uit Nieuwegein belaagt meerdere vrouwen in Utrecht

De politie in Utrecht is op zoek naar twee vrouwen die op 19 juni mogelijk zijn lastig gevallen door een man. De man viel diezelfde dag in de ochtend ook twee andere vrouwen aan.

Één van deze vrouwen werd van haar fiets getrokken op het Ravelijnpad. De andere vrouw werd op de Rabostraat aangevallen. De twee vrouwen hebben aangifte gedaan en een 40-jarige man uit Nieuwegein is gearresteerd. Deze incidenten vonden plaats om 05.00 uur en 07.30 uur.

Uit onderzoek van de politie blijkt nu dat ook twee andere vrouwen mogelijk door de man uit Nieuwegein zijn lastig gevallen. Zij hebben zich nog niet gemeld bij de politie. Één van de vrouwen reed op dat moment op een witte fiets vanaf de Catharijnesingel in de richting van Lombok. De andere vrouw liep op een trap in de stationshal, blijkt uit camerabeelden.

De politie komt graag in contact met deze twee vrouwen. Mogelijk zijn er nog meer slachtoffers, ook zij worden gevraagd om zich bij de politie te melden. Dat kan via telefoonnummer: 0900 8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk