40 jaar basketbal in Nieuwegein bij New Stars

Basketbalvereniging New Stars uit Nieuwegein bestaat dit jaar 40 jaar. En dat wordt gevierd! In 40 jaar tijd heeft de club vele hoogte-, maar ook dieptepunten gezien. Vele teams mochten in de hoogste klasse uitkomen, een flink aan kampioenschappen werd behaald en wat te denken van een plek bij de laatste 8 van Nederland voor de beker! Een absoluut dieptepunt was natuurlijk het afbranden van thuisbasis De Baten.

Inmiddels wordt er alweer een aantal jaar in het nieuwe onderkomen De Waterlelie gespeeld. Een locatie waar de club erg trots op is en die het echte basketbalgevoel uitstraalt. Het is niet voor niets dat New Stars nog altijd één van de grootste en gezelligste clubs uit de regio is.

Het jubileumseizoen wordt gestart met een feest voor leden, maar ook zeker voor oud-leden en iedereen die in de afgelopen 40 jaar en tot op de dag van vandaag de club een warm hart toedraagt.

Op zaterdag 13 september speelt Heren 1 om 19:00 uur een showcasewedstrijd tegen het eerste team van De Hoppers uit Hoorn. In de middag zijn er activiteiten voor de jeugd. Aansluitend aan de wedstrijd is het feest. Ben jij lid, oud-lid of ken jij oud-leden, kom dan 13 september herinneringen ophalen bij New Stars!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk