4 leuke thema’s voor kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Dan kan een kinderfeestje natuurlijk niet ontbreken. En wat is er nu leuker dan een thema-kinderfeest? Vrolijke kinderen helemaal uitgedost in verkleedkleding, en hapjes, drankjes en spelletjes die op het thema aansluiten. Geeft jouw kind binnenkort een kinderfeestje, maar weet je nog niet wat voor thema je moet kiezen? Geen paniek, want wij geven je in dit artikel de 4 leukste kinderfeestje thema’s.

1. Ridders en prinsessen
We starten met een klassieker: ridders en prinsessen is een thema wat je wellicht vroeger ook al een keer hebt gehad. Maar het blijft een populair thema, vooral bij kleinere kinderen. Haal de prinsessenjurk of het ridderpak, maar uit de kast. Tijdens het kinderfeestje gaan jullie op speurtocht naar het kasteel en vechten jullie tegen de draak. Daarnaast kan een koninklijke taart en een glas met kinderchampagne natuurlijk niet ontbreken.

2. De jungle in
Kinderen zijn dol op dieren. Een jungle thema is dan ook leuk voor ieder kind. Laat de kinderen verkleed komen als hun lievelingsdier of als ranger met bandana. Tijdens het kinderfeestje kun je op zoek naar dieren in de kinderboerderij of dierentuin en eten de kinderen een echte ranger lunch uit een broodtrommel en drinken ze ranja uit een veldfles.

3. Science verjaardagsfeestje
Is jouw kind al iets ouder? Dan kun je het ook anders aanpakken. Ontdekken is dan het leukste wat er is. Houd een science feestje waarin je samen met de kinderen proefjes gaat doen. Ieder kind krijgt een labjas aan met bijpassende beschermingsbril en voert leuke experimenten uit waar ze ook nog iets van leren.

4. Spy feest
Tijdens het spy feest draait het om het oplossen van een misdaad of raadsel. Kinderen moeten op speurtocht en krijgen onderweg verschillende uitdagende opdrachten mee om zo tot een antwoord te komen. Een soort escape room game, maar dan gewoon in de buitenlucht. Gegarandeerd een succes bij de wat oudere kinderen. Geef ze een mysterieuze telefoon mee waar ze telefoontjes met tips mee krijgen. Doordat je de telefoon kunt tracken, weet je ook nog waar ze uithangen.

Welke van deze vier themafeesten ga jij binnenkort organiseren als kinderfeestje?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren