3de editie Drakenbootraces weer groot succes

De strijd aan de Herenstraat is gestreden. De teams hebben elkaar tot op de laatste centimeters bevochten tijdens de Drakenbootrace op het Merwedekanaal in Jutphaas. Deze Drakenbootrace werd afgelopen zondag georganiseerd door Maritiem Nieuwegein.

Bij de kleine boten (9 personen) heeft Winkelcentrum Muntplein de eerste plaats bemachtigd en mag de wissel trofee voor een jaar in hun bezit hebben. Op de tweede plek is geëindigd de nieuwkomer Draco Mox en op plek drie de VVD Nieuwegein.

Bij de grote boten (17 personen) ging de finale tussen de Jutphaneesjes, de Vuurstrijder en nieuwkomer Gold’s Power deze laatste had ook de meeste power van de drie zodat zij de wisseltrofee overnemen van de op de tweede plek geëindigde Jutphaneesje. Op de derde plek zijn geëindigd de Vuurstrijders.

Dankzij alle vrijwilligers, sponsoren, deelnemers en bezoekers van het festival is het een gezellig, sportief en strijdlustig spektakel geworden. Inschrijven voor editie 4 ? meld je aan via www.drakenbootfestivalnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!