35-jarig lustrum obs De Veldrakker

Op woensdag 22 mei 2013, van 8.30 – 9.00 uur start de feestelijke opening van het 35-jarig lustrum, met een wervelend dansoptreden van alle Veldrakker kinderen op het schoolplein. Na dit optreden zal de nieuwe aankleding van de school worden onthuld. Op donderdag 6 juni om 15.00 uur sluit De Veldrakker de lustrum weken af met een groot schoolpleinorkest en het overhandigen van een cheque aan een ambassadeur van de CliniClowns, onder het motto “Wij doen iets voor andere kinderen”.

Het logo, met de pay off ‘a bright future’, weerspiegelt waar OBS De Veldrakker voor staat, namelijk Engels vanaf groep 1 en het optimale uit alle kinderen halen.

Het beeldmerk laat een poppetje zien dat het licht heeft gezien om een geweldige toekomst tegemoet te gaan. Alle poppetjes tezamen symboliseren de kleurrijke kinderen die naar De Veldrakker gaan en via diverse manieren leren, spelen en ontwikkelen.

Aanvullig 22 mei 2013: Onze videograaf Henk van Montfoort was ter plekke en maakte er een video van. Klik voor de video op het filmcameraatje hieronder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren