31e editie Vreeswijk bij Kaarslicht & Kerstmarkt

Op woensdag 13 december 2017 wordt in Vreeswijk voor de 31e keer het evenement Vreeswijk bij Kaarslicht georganiseerd. Tevens zal er die dag een Kerstmarkt zijn. Tussen 19.00 uur en 22.00 uur wordt Vreeswijk verlicht door duizenden kaarsjes en fakkels. De normale straatverlichting is dan uitgeschakeld, waardoor de straten, kades, de drie historische sluizen, het water en de gevels een bijzondere sfeer uitstralen. Langs de kaarsjesroute zijn warme drankjes, zoals Glühwein en chocolademelk te koop. Aan de rand van het kaarsjesgebied is er op de Handelskade van 16.00 uur tot 22.00 uur een sfeervolle Kerstmarkt

Kerstmarkt
Ook dit jaar wordt van 17.00 uur tot 22.00 uur weer een sfeervolle Kerstmarkt georganiseerd langs de rand van het kaarsjesgebied op de Handelskade.

 

Vuurspektakel in het donker
19:30 uur, 20:15 uur en 21:00 uur. Dat zijn de tijden dat u kunt genieten van een sensationele, of eerder vlammende vuuract. In een show van 20 minuten zal een vuurspuwer geweldige stunts laten zien op de hoek van de Koninginnelaan en de Prins Hendriklaan. De vuurartiest gaat jongleren met vuur, blaast grote vlammen en laat ook een vuurstaf en vuurballen voorbij komen.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk