30 Km op de Sluyterslaan

In de Raadsvergadering van donderdag 31 januari werd een (voor de PvdA) belangrijk punt gerealiseerd: 30 km op de Sluyterslaan. Al jarenlang heeft de PvdA-fractie zich ingezet voor de verkeersproblemen op de Sluyterslaan. Tijdens een van onze wijkbezoeken bleek dit de grootste ergernis van de bewoners. Al tijdens de commissievergadering bleek dat met de PvdA ook het CDA, GroenLinks en Stadspartij PGN achter dit punt te staan.

De wethouder, mw. Steenhuisen, had deze standpunten ter harte genomen en kwam tijdens de raadsvergadering met een voorstel om het noordelijk deel van de Sluyterslaan (Richterslaan/Hildo Kropstraat tot Zwanenburgstraat) in te richten als 30 km gebied. Vooralsnog bleek het niet mogelijk om de gehele Sluyterslaan aan te pakken. De PvdA-fractie is echter al zeer verheugd met dit resultaat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren