3 September: themazaterdag bij Museumwerf Vreeswijk

Geniet van oude scheepsmotoren bij Museumwerf Vreeswijk op 3 september tussen 10:00 en 17:00 uur. Dan is er weer de maandelijkse Themazondag. Omdat 3 september op een zaterdag valt is het dit keer een Themazaterdag.
Dag, openingstijd en thema: ‘Oude scheepsmotoren’, sluiten aan bij de Authentieke Dag die jaarlijks in Vreeswijk op de eerste zaterdag van september plaatsvindt en waarop talrijke oldtimers zijn te bewonderen.

Museumwerf Vreeswijk heeft een aantal oude scheepsmotoren in de vaste collectie. Een aantal daarvan is te zien tijdens reguliere openingstijden. Speciaal voor deze themazaterdag gaat een aantal ook echt draaien zodat u kunt genieten van de techniek én het nostalgische geluid. De uiterst zeldzame Deutz-Brons, die enige maanden terug na 16 jaar stilstand opnieuw leven is ingeblazen, is ook van de partij!
Deze Themazaterdag is het Theehuys, met zowel binnen- als buitenterras, geopend voor publiek. U kunt daar terecht voor een lekker kopje koffie of thee met warme of koude appeltaart of voor een ander drankje naar wens.

Tijdens de Authentieke Dag is de Museumwerf (Wierselaan 113) gratis toegankelijk.

MuseumwerfDeutzG

Foto: De Deutz-Brons, André van Schie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk