2e ster Keurmerk Veilig Ondernemen in Cityplaza

Op donderdag 7 juni j.l. is aan de heer Frans Backhuijs, burgemeester van Nieuwegein, als eerste de 2e ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelcentrum Cityplaza uitgereikt. De uitreiking vond plaats bij ‘Pauzini Espresso, Food & Drinks’, gelegen aan Laag Raadstede 8 in Cityplaza. Naast de burgemeester ontvingen ook Ruud Loymans, als voorzitter van de KVO commissie Cityplaza, Jan van de Berg namens de brandweer, Sander Jansen namens de politie, Adrie van den Brink namens beveiliging en Roderick Buikema namens Corio, eigenaresse van Cityplaza een 2e ster.

Om de veiligheid en de leefbaarheid van winkelcentrum Cityplaza te vergroten zijn politie, brandweer, Kamer van Koophandel Utrecht, de winkeliersvereniging Cityplaza, gemeente Nieuwegein en de eigenaresse van het winkelcentrum Corio Nederland Retail reeds in 2007 een samenwerkingsverband aangegaan. Ook Trigion beveiligingsdiensten zijn met het oog op hun beveiligingstaken en het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel hierbij nadrukkelijk betrokken. De intentieverklaring die in 2007 werd ondertekend en de uitreiking van de 1e ster destijds kreeg nu zijn vervolg met de uitreiking van een 2e ster.

Weer een belangrijke mijlpaal voor Cityplaza, die met zijn uitgebreid winkelgebied in het fraaie stadscentrum van Nieuwegein zijn aandacht vestigt op veilig, schoon en heel en hiermee het verblijf in het centrum van Nieuwegein zeer aangenaam wil maken voor iedere bezoeker.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk