Katern

25ste Expositie Fotogroep FotoGein

Fotogroep FotoGein exposeert voor de vijfentwintigste keer in De Kom, het kunstencentrum van Nieuwegein. Van zaterdag 12 maart tot en met 9 april 2011 is de expositie te bezichtigen tijdens de openingsuren van de Kom en toont het een overzicht van recent werk van de FotoGein-leden. Uitgangspunt bij de opzet van deze expositie is dat alle leden exposeren. Een mooie variatie van landschap, portret, artistiek en creatief, kleur en zwart/wit foto’s geeft een compleet beeld van de Nieuwegeinse amateurfotografie. U treft in deze expositie dus het werk van zowel de beginnende als de gevorderde amateurfotograaf.
FotoGein is opgericht in maart 1979 door een aantal enthousiaste buurtbewoners van de wijk Batau-Noord in Nieuwegein. FotoGein bestaat inmiddels uit ruim dertig enthousiaste leden die hun clubavond op maandag vanaf 20.00 uur in het Buurtcentrum Feniks aan de Nedereindseweg in Nieuwegein houden.De doelstelling van FotoGein is het bevorderen van de amateurfotografie en het stimuleren van elkaar d.m.v. opbouwende kritiek. Elke week wordt een thema geboden dat o.a. bestaat uit het uitwisselen en bespreken van eigen werk, het uitnodigen van sprekers en uitwisseling van foto’s met andere fotoclubs. Een aantal maandagavonden is bestemd voor praktijk, de zogenaamde “Doe-avonden.” U kunt vrijblijvend een aantal avonden komen kijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren