Katern

24ste Fameuze Fanclubdag

Op zondag 27 februari 2011 (van 10.00 uur tot 17.00 uur) organiseert de Fameuze Fanclub de vierentwintigste fanclubdag van Suske en Wiske in het Nieuwegeins Business Center. De Fameuze Fanclub is een erkende vereniging voor lezers en verzamelaars van Suske en Wiske die als doel heeft Suske en Wiske te promoten. De vereniging telt inmiddels meer dan 2.150 leden die in grote getale op deze dag langs zullen komen. Het is een gezellig uitje voor zowel het gezin, de verzamelaar of gewoon voor de liefhebber van de verhalen van de best gelezen strip in de Benelux.
Aanwezig zullen zijn onder andere de tekenaars Luc Morjaeu en Peter van Gucht met de medewerkers van Studio Vandersteen. Zij zullen vele handtekeningen uitdelen aan de fans. Luc en Peter geven naast de signeersessies een exclusieve presentatie over de nieuwste verhalen van 2011. Ook zijn er nog veel meer gasten aanwezig en veel standhouders uit Belgie en Nederland.De Fameuze Fanclub zelf zal uit gaan pakken met een grandioze stand vol met boeken, curiosa, merchandising, beelden, speciale uitgaven, etc. We presenteren de unieke Feest-trilogie, een bundeling van het Suske en Wiske-verhaal “De sterrenplukkers”, gags van Schanulleke en “Bubbels en bellen” van Junior Suske en Wiske. Alle tekenaars van de stripreeksen hebben een bijzondere voorplaat gemaakt voor deze speciale uitgave.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren