Katern

24Kika ‘skaten tegen kanker’ op de Nedereindseberg

Op vrijdag 1- en zaterdag 2 september 2023 vindt de 20ste editie van het skate evenement 24Kika plaats. Met dit jaarlijks terugkerend skate evenement strijden skate ‘tobbers’ én skate toppers’ 24 uur lang om geld in te zamelen voor Stichting KIKA.

In aanloop naar deze jubileum editie organiseert de 24Kika samen met haar Partner Univé skateclinics voor beginnende en gevorderde skeeleraars op woensdag 28 juni en woensdag 5 juli. Deze Clinics zullen worden gehouden op de Skeelerbaan van de Nedereindseberg. Tijdens deze middagen kunnen deelnemers gratis de beginselen van het skeeleren leren of juist techniek verbeteren. Iedereen is welkom en op geven kan via de website.

20-jarig jubileum
Stichting 24Kika viert dit jaar op 1- en 2 september het 20-jarig jubileum op locatie Nedereindseberg. In de afgelopen jaren werd er in totaal ruim € 1.000.000 voor het goede doel ingezameld. Het evenement kenmerkt zich als ‘’het gezelligste skate evenement’’ van Nederland. Aankomende editie wil 24Kika records breken door minimaal € 200.000,- te doneren aan het goede doel. 20 jaar geleden startte het evenement in Almelo onder de naam Raps24Kika en vele deelnemers, vrijwilligers en sponsoren hebben de afgelopen edities bijgedragen aan succesvolle opbrengsten en groei van het evenement.

Het 24Kika skate evenement op 1- en 2 september start op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Tijdens het evenement is muziek & volop catering aanwezig. Op vrijdagavond wordt een pubquiz in het skeelercafé georganiseerd, klinkt er een uur lang de meest foute muziek en mogen deelnemers verkleed het asfalt op. Het gehele evenement wordt omlijst met een 24u speaker. Toeschouwers en bezoekers zijn van harte welkom om het evenement te bezoeken. Entree is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk