2 maart t/m 4 maart 2018: Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht

In het weekend van 2 maart t/m 4 maart kunnen fietsers en wandelaars hun hart ophalen in de Jaarbeurs in Utrecht. Dan vindt namelijk de jaarlijks georganiseerde Fiets en Wandelbeurs weer plaats. Woon een informatieve lezing bij, probeer een fiets uit of doe inspiratie op voor uw volgende reis; er is genoeg te doen!

Programma
De Fiets en Wandelbeurs biedt een veelzijdig programma. Zo worden er het hele weekend diverse lezingen en workshops georganiseerd. Luister bijvoorbeeld naar de inspirerende reisverhalen van Fred Triep, die meerdere wandeltochten op Madagaskar maakte, of leer van Eric Schuijt hoe u zich kunt voorbereiden op een fietsvakantie. Een ander belangrijk onderdeel van de Fiets en Wandelbeurs is de uitgebreide informatiemarkt. Hier beantwoorden ervaringsdeskundigen de vragen die u heeft met betrekking tot wandel- en fietstochten.

Op het fietstechniekplein steekt u meer op over de technische kant van uw fiets en er is gelegenheid voor het uitproberen van verschillende soorten fietsen: mountainbikes en toerfietsen, maar bijvoorbeeld ook tandems, ligfietsen en trikes. Verder kunt u op de beurs natuurlijk kennismaken met een groot aantal relevante organisaties, merken en producten. Een greep uit de deelnemers: Djoser (reisorganisatie die wandel- en fietsreizen naar uiteenlopende bestemmingen verzorgt), Thule (aanbieder van o.a. fietsendragers, die bijvoorbeeld verkrijgbaar zijn bij Rameder) en de Fietsersbond (organisatie die opkomt voor de belangen van fietsers).

E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux
Tegelijk met de Fiets en Wandelbeurs vinden er in de Jaarbeurs nog twee fiets-gerelateerde evenementen plaats: de E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. Zoals de naam al zegt, draait het bij de E-bike Xperience allemaal om elektrische fietsen. Het evenement laat u kennismaken met verschillende e-bikes, die u natuurlijk ook zelf mag testen. Bike MOTION is de grootste sportieve fietsbeurs van de Benelux. Bezoekers van deze beurs kunnen onder andere mountainbikes testen op een speciaal aangelegd parcours, exclusieve fietsen van dichtbij bekijken, een persoonlijk trainingsschema opstellen en hun eigen fiets laten keuren.

Praktische informatie
Openingstijden:

  • Vrijdag 2 maart: 10.00 – 12.00 uur (alleen voor vakbezoekers), 12.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag 3 maart en zondag 4 maart: 10.00 – 17.00 uur

Tickets
Aan de kassa is de toegangsprijs voor volwassenen € 15,00. Wanneer u uw ticket online bestelt, krijgt u € 3,50 korting. Kinderen t/m 15 jaar mogen onder begeleiding gratis mee.

Voor meer praktische informatie kunt u terecht op de website van de Fiets en Wandelbeurs.

Op de hoogte blijven van evenementen in Nieuwegein en omstreken? Houd onze evenementenkalender in de gaten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren