19 mei: Fiets naar je werk en maak kans op een e-bike!

Fiets jij al naar je werk of wil je dat vaker gaan doen? Gelijk heb je want fietsen is gezond, goedkoop en groen. Meld je net als duizenden andere forenzen meteen aan voor de 16e editie van de landelijke Fiets naar je Werk Dag op donderdag 19 mei. Daarmee maak je kans op een prachtige e-bike. Samen met je werkgever en collega’s meedoen kan ook, dan ligt er een gratis communicatiepakket voor jullie klaar. Fiets je mee? Meld je snel aan op de website van de ‘Fiets naar je Werk Dag.’

Fiets je mee?
Kom in beweging en fiets mee met Nederland op 19 mei 2022 naar het werk! We organiseren die donderdag al voor de 16e keer de landelijke Fiets naar je Werk Dag. Dit NFP initiatief, dat inmiddels door bijna 4000 bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties wordt omarmd, heeft als doel medewerkers vaker naar hun werk te laten fietsen. We willen zo mensen te motiveren vaker de auto te laten staan. Doe je mee?

Cycling out of Poverty: een fiets maakt het verschil
Met je deelname aan Fiets naar je Werk Dag kun je dit jaar ook andere mensen in de wereld helpen. Hoe het werkt? Bij aanmelding berekenen wij de autokosten die je bespaart door op de fiets te gaan die dag. Dit kleine bedrag kun je direct doneren aan Cycling out of Poverty (CooP-Africa). Elke € 150,- betekent één nieuwe fiets voor een gezin in Oeganda.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk