18+ Straatvoetbal

Dit jaar organiseert SportID Nieuwegein voor het eerst een straatvoetbal toernooi voor 18-plussers op de handbalvelden bij sporthal Galecop aan de Aert de Gelderhage. Er zal op vier avonden (17, 24, 31 mei en 7 juni) van 19.30 uur tot 21.30 uur gevoetbald worden en het toernooi sluit af met een leuk feest!

Kosten voor deelname is 5,00 euro. Je kunt jezelf opgeven met een team of als individu via de website van SportID Nieuwegein. Op 7 juni wordt er voor de laatste keer gespeeld en kun je aansluiten bij het feest!

Straatvoetbal is de meest pure voetbalvorm waarin vriendschap, ambitie en plezier samen komen. Straatvoetbal helpt om beter en sterker te worden en draagt bij aan meer uren sportplezier. Voor straatvoetbal gelden geen officiële regels. Meestal worden er standaard voetbalspelregels, zoals bal uit, goal en hands, gehanteerd. Het leuke aan straatvoetbal is dat het snel is, dat er veel gebeurt en dat je er als voetballer tactisch beter van wordt en trucjes van leert.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren