17-jarige vast voor snackbaroverval Nieuwegein

De politie heeft vanochtend een 17-jarige jongen opgepakt voor de overval op een cafetaria in Nieuwegein. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een jongen “uit de regio Nieuwegein”. Het onderzoek naar de tweede verdachte loopt nog.

De zaak kreeg aandacht in de tv-programma’s Bureau Hengeveld en Opsporing Verzocht. Dat leverde meer dan 40 tips op, waarvan één of meerdere nu hebben geleid tot de aanhouding.

Cafetaria het Anker aan de Handelskade in Vreeswijk werd op 15 september vorig jaar overvallen door twee mannen met een blauwe Albert Heijn-tas. Ze gingen er in een auto vandoor in de richting van de Graaf Florisweg.

OVERVAL LOPIK
Op dezelfde avond sloegen ook twee mannen toe bij cafetaria StarSnacks in Lopik. De politie vermoedt dat beide overvallen door dezelfde daders zijn gepleegd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren