15 januari nieuwe datum voor afgelaste bijeenkomst Rijtuigenbuurt

In 2018 realiseert de gemeente het vernieuwingsplan voor de Rijtuigenbuurt. Om een goed beeld te geven van de planning van deze werkzaamheden en wat de komende tijd zal worden gerealiseerd, organiseert de gemeente op maandagavond 15 januari 2018 vanaf 19.20 uur een bijeenkomst. Deze is in de plaats van de afgelaste bijeenkomst van maandag 11 december jl.. De bijeenkomst vindt plaats in Work In’mall aan de Borgstede 2 in Nieuwegein en duurt van 19.20 uur tot 21.00 uur met aansluitend een borrel.

Wat kunt u allemaal verwachten?
Op de bijeenkomst presenteren buurtbewoners hun initiatieven voor de buurt, stelt het uitvoeringsteam van de gemeente zich aan u voor, bespreken we de planning van de werkzaamheden 2018 en laten we zien hoe de website ikbennieuwegein.nl gebruikt kan worden. Ook laten we de tegels zien die de bestrating vervangen, presenteren kunstenaars de community–art projecten en kunt u vragen stellen aan de wijkcoördinator. We horen graag uw mening over de campagne vóór een schone buurt en u kunt met het uitvoeringsteam in gesprek over de uitvoeringsfase. We horen graag op welke wijze u geïnformeerd wilt blijven en betrokken wilt zijn bij de uitvoering.

Druk programma
De avond is dynamische opgezet. Er zijn verschillende stands met medewerkers van de gemeente die onderdelen presenteren zoals hiervoor beschreven. Het programma:

19.20 uur Inloop met koffie/lekkers
19.40 uur Opening wethouder
19.50 uur Voorstellen uitvoeringsteam
20.00 uur Informatie bij de stands
21.00 uur Afsluiting met drankje

De avond is toegankelijk voor iedereen die in de Rijtuigenbuurt woont. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren