13 maart: Debat ‘Vrouw en politiek’

De programmaraad Oudegeinzaal organiseert weer een debat voor en door Nieuwegeiners: Vrouwelijke kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen gaan in debat in de Oudegeinzaal in het Stadshuis op donderdag 13 maart om 20.00 uur. De aftrap van dit debat zal worden verricht door Aarti Soerdjbalie, nummer 6 op de kandidatenlijst van de VVD en Marianne Spalburg, nummer 4 op de kandidatenlijst van de PvdA.

Verder nemen deel aan dit vrouwenforum Erna Kotkamp lijsttrekker van GroenLinks, Renée Blom, nummer 2 op de lijst van het CDA en Ann de Wolff, nummer 2 op de VSP lijst. Aanleiding voor dit debat is Internationale Vrouwendag op 8 maart en de verkiezingen op 19 maart. Ook denkt de programmaraad dat dit debat inhoudelijk meerwaarde kan leveren naast de traditionele lijsttrekkersdebatten. Het debat is voorbereid door Aarti Soerdjbalie en Marianne Spalburg. Aan de hand van stellingen zal er gedebat-teerd worden. Voorbeeld van zo’n stelling: Er is nog altijd een glazen plafond voor ambitieuze vrouwen, wat daaraan te doen in de gemeentepolitiek? In verband met de catering graag aanmelden via: programmaraadoudegeinzaal@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren