Katern

Tennisvereniging Rijnhuyse sluit eerste open jeugdtoernooi in de regio succesvol af

Onder zeer zonnige condities werd zaterdag 19 maart jl. het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi bij Tennisvereniging Rijnhuyse afgesloten. Na 2 jaar Corona kon het toernooi eindelijk weer doorgaan en het was direct een mooie en sportieve week. De finaledag op zaterdagochtend 19 werd gestart met een groots Rood Oranje event. Meedoen aan dit toernooi is bovendien belangrijker dan winnen en hoogtepunt daarbij is de uitreiking van het Gouden Racket. Dit jaar ging het racket naar Kas Hakkenes voor zijn meest sportieve instelling tijdens het toernooi. Zowel binnen als buiten de baan.

Rood Oranje event
Zaterdagochtend 19 maart genoten ruim dertig jonge deelnemers van het rood en oranje event, vol met plezier en prestatie. Terwijl zij aan het zweten waren en hard hun best deden konden de ouders genieten van een mooie lenteochtend. Daarna stond de zaterdag in het teken van de finales. Het Jeugdtoernooi stond weer bol van verrassingen waarbij meedoen altijd belangrijker is dan winnen.

Gouden Racket
Om de deelnemers zoveel mogelijk te laten tennissen, was gekozen voor een poulesysteem. Daarbij is zoveel mogelijk ingedeeld op speelsterkte en op leeftijd. Plezier en sportiviteit staan voorop. Daarom is aan het einde van het toernooi het gouden racket uitgereikt aan de speler die de meest sportieve instelling heeft. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket, gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken, is dit jaar uitgereikt aan Kas Hakkenes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk