10e Geinbeatfestival met grote namen

Op zondag 20 juni zal om 13.00 uur de aftrap worden gegeven voor het 10e Geinbeatfestival. Speciaal voor dit jubileum is het de organisatie gelukt om een aantal bekende, grote Nederlandse bands neer te zetten.

Op het “Geinbeat-podium” wordt het middagprogramma verzorgd door Reflected, de pop-opleiding van kunstencentrum de Kom, the Shenanigans en als grote klapper Intwine. Hierna volgen nog John Boy and the Waltons en Geigercounting.

Het avondprogramma begint om 20.00 uur met Inumane (winnaar Kleine Prijs van Nieuwegein), gevolgt door Wealthy Beggar en als afsluiter van dit jarige evenement Spoiler en League of the XO Gentleman.

In de “Veerhuis-tent” wordt de middag geopend door Deloaded, gevolgt door Little Sweet Lilly, Theater Totaal, Ford Knox In Amsterdam, Wagtale, Nes en White Rabbit. Op dit podium wordt de avond afgesloten met niemand minder dan Spinvis en DJ Juan Sanchez.

Zoals gebruikelijk zijn er ook de nodige standjes waar men van alles en nog wat kan kopen en/of bekijken en wordt er natuurlijk ook gedacht aan de innerlijke mens (drank en eten). Voor de kleine popfans onder ons is er het springkussen en andere attrakties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk