Ook (Hoog)Zandveld heeft nu kinderambassadeurs

De wijken Zandveld en Hoogzandveld hebben een kinderambassadeur. Tijdens de vergadering van alle kinderambassadeurs in Nieuwegein zijn Cebelle Raap uit de wijk Hoogzandveld en Nikki van Veen uit de wijk Zandveld benoemd. Na de benoeming spelde Fay van Zuilen, kinderambassadeur in de wijk Fokkesteeg, de badge op en gingen de felicitaties met de elleboog vanwege het Coronavirus.

Nadat Cebelle en Nikki benoemd waren, hebben de prille kinderambassadeurs, samen met de ‘oude rotten’ vergaderd over de kinderkrant en de campagne ‘Stop Pesten’, die in 2021 van start gaat.

Cebelle en Nikki zullen zich voorstellen in de kinderkrant/kersteditie die binnenkort uitkomt en te downloaden is vanaf De Digitale Stad Nieuwegein. Alle kinderen uit Nieuwegein mogen informatie en verhalen aanleveren voor deze kinderkrant. De kinderkrant wordt gemaakt door kinderen voor kinderen.

Projectleider
De kinderambassadeurs in Nieuwegein zijn op zoek naar nog een projectleider, campagneleiders en begeleiders voor de jeugdige kinderambassadeurs. Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website van de kinderambassadeurs in Nieuwegein.

Over de kinderambassadeurs
Kinderambassadeurs Nieuwegein is een project van de Kinderambassadeurs in samenwerking met: Fokkesteeg Samen, Stichting Balans en het Nieuwegein Fonds. Aanmelden als kinderambassadeur Nieuwegein en uitkomen voor jouw wijk kan via het e-mailadres: info@kinderambassadeursnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk